Geçtiğimiz hafta içinde öyle bir şey yaşadım ki yaşadığım kötü hadiseye mi üzülsem yoksa bir muhatap bulamamamı üzülsem inanın ki hala bilmiyorum.

Çoğu okurum biliyor ki (özellikle sosyal medyadan takip edenler) 5 yaşında bir oğlum var ve anne/baba olmak çok büyük sorumluluklar gerektiriyor. Eşimle birlikte çocuğumuza yedirdiğimiz, içirdiğimiz ve kullandırttığımız her şeyi özenle seçiyoruz. Bu sebeple ki ne idüğü belirsiz hiçbir markayı evimize sokmuyoruz.

Geçen akşam çocuğun uyku vakti geldiğinde eşim, dolapta hiç açılmamış olarak duran “Sütaş” marka sütü çıkarıp bardağa koymamı rica etti. Emir büyük yerden olunca hemen buzdolabına davrandım ve canım süt paketini çıkarıp açtım, raftan bardağı aldım ve doldurmaya başladım.

Bardak hemen hemen yarısına geldiğinde bir de ne göreyim. Yaklaşık 2 cm boyunda cinsini tespit edemediğim bir BÖCEK süt kutusunun içinden fırlayıverdi. Bilinçli tüketiciyiz ya hemen davrandım cep telefonuma ve birkaç fotoğraf çektim. Amacım fotoğrafları markanın sosyal medya hesaplarına göndermek ve nasıl sağlığımızla oynadıklarını herkese göstermek.

Çektiğim fotoğrafları, markanın Twitter hesabını mentionlayarak tweetledim ve o gün bu gündür hala bir cevap beklemekteyim.

Yaşadığım talihsiz olay bir yana dursun, karşımda bir muhatap yok. Sosyal medya hesaplarınızı kullanmayacaksınız neden hesap açıyorsunuz?

Şimdi de asıl sorulara geçelim.

Kardeşim biz sizin ürünlerinize para veriyoruz. Bize ne yedirip içiriyorsunuz? Bunca zaman bu böcekleri görmeden sütleri içtik mi? İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu? Sizi denetleyen birileri var mı?

Eğer ben o böceği görmemiş olsaydım ve çocuğum sütü içerken görseydi ne olacaktı? Ya da daha kötüsü çocuğum da görmeyip içseydi? Belki de bu zamana kadar sayenizde hep içti!

Şakamısınız?

Vakit ayırıp yazıyı okuduysanız çok teşekkürler, yazının asıl amacına ulaşması için lütfen bir kere sosyal medya hesaplarınızda paylaşın da markanın rezilliğini tüm Türkiye görsün.

Sağlığımızla oynayan bu sorumsuz firma umarım bir ders çıkarır.

Bundan sonra Sütaş mı? Aman uzak dursun. Kim bilir ürünlerinin içinde daha görmediğimiz neler var!

Bu markanın ürünlerini kullanmayın, kullandırtmayın.

Eğer mideniz kaldıracaksa aşağıdaki çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz.