Uzun zamandan beri işlerimin yoğunluğu sebebi ile yazamıyordum, IOS 7 nin tanıtımının yapılması tekrar yönetim paneline uğrattı beni. IOS 7 nin birkaç özelliği haricinde hiçbirşeyini beğenmedim diyebilirim, uzun zamandan beri iPad2 kullanıcısıyım son birkaç aydan beri de iPhone5 kullanıyorum. Apple ürünlerinin tasarımındaki sadelik ve estetik beni her zaman cezbetmiştir, ama Apple IOS 7 ile birlikte gözümdeki cazibesini tamamen yok etti.

Birçok yerinde android ve windows mobile esintisini hissettim, Steve Jobs yaşasaydı şu an çok üzgün olurdu diye düşünüyorum. o bildirim ekranının hali nedir? O Safarinin hali nedir? O simgelerin hali nedir? Ya fotoğraflar....

Yazık diyorum başka birşey demiyorum, yalnız arkaplan resminin gyro ile sürekli bana bakması çok cazibeli olmuş ve derinlik veriyor. Aslında biraz sonra paylaşacağım ekran görüntülerini ve tanıtım videosunu ilk gördüğümde o kadar da kötü olmamış diyordum, ta ki siyah bir iPhone 5 videosunu görene kadar, benden bu kadar biraz da resimleri ve videoları inceleyin, bakalım sizler ne düşüneceksiniz?

Resmi Tanıtım Sayfası: http://www.apple.com/ios/ios7/

IOS

IOS

IOS

IOS

İşte beni benden alan o video :)