C ile kendinizi ayağınızdan vurabilirsiniz. C++ bunu biraz daha zorlaştırır ama kendinizi vurduğunuzda bütün bacağınız kopartır. Bjarne Stroustrup
Ücretsiz, Açık Kaynak Güzel Bir Blog Scripti

Ücretsiz, Açık Kaynak Güzel Bir Blog Scripti

Çok sevdiğim bir abimin, amacı sadece blog tutmak olanlar için hazırladığı ve kendisinin de kullandığı açık kaynak bu blog scriptine uzun zamandan beri sayfamda yer vermek istiyordum. Basit Blog İsminin basit blog olduğuna bakmayın boyundan büyük işler yapıyor :) PHP ve MySQL. Devamı »

Arayüz Geliştiricilere Tavsiyeler

Arayüz Geliştiricilere Tavsiyeler

Aslında yazacağım tavsiyelerin sadece arayüz geliştiriciler için değil tüm meslek grupları ve branşları için son derece önemli olduğunu düşünüyorum fakat ana başlıkları detaylandırırken arayüz geliştiriciler için püf noktaları vereceğim.  Yazılım dünyası gün geçtikçe büyüyor, her geçen gün yeni araçlar, frameworkler, trendler. Devamı »

2.0 BETA İle Merhaba

2.0 BETA İle Merhaba

Aylardan beri 2-3 günde 1 veya 2 saat zaman ayırarak, işten güçten zaman buldukça kodun içine gömülerek tamamladığım yeni blogumu yayına açmaktan gurur duyuyorum :) Bu tasarım ile eski tasarımı karşılaştırınca gözlerim yaşarıyor :) Sırasıyla yaptıklarımı yazarak bu defteri kapatmayı düşünüyorum,. Devamı »

Blogum BETA RC Sürümüyle Yayında

Blogum BETA RC Sürümüyle Yayında

Merhabalar, biliyorsunuz ki blog um hazır wordpress falan değil tamamen el yazması bir scripttir, beta sürümünü yaklaşık 2 ay önce yayına almıştım tasarım ve performans açısından çok kötü yorumlar geldi :) zaten adı üstünde beta :). Yaklaşık 1 - 1.5 aydan. Devamı »